Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2023. február 2.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

A közszolgálati életpálya
II. Magyary Zoltán Emlékkonferencia

Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Karán működő Magyary Zoltán Szakkollégium egy év elteltével, március 24-én ismét egy tavalyihoz hasonlóan magas színvonalú konferencia megszervezésére vállalkozott, ezúttal a következő címmel: A közszolgálati életpálya. A konferencia előadói elismert, szaktekintélynek számító tanárok és elméleti- gyakorlati szakemberek, akik 20 perces előadásokban fejtik ki a jövőbeli reformokra vonatkozó javaslataikat, véleményüket a közszolgálati életpályamodellről, a közigazgatási, közszolgálati szakemberképzésről, a közszféra személyi állománya utánpótlásának kérdéseiről.


Az általános és nemzetközi kitekintést követően az előadók - többek között - az általános közigazgatás, rendészeti igazgatás, a honvédelem, az igazságszolgáltatás területeire vonatkozóan tartják meg a témához kapcsolódó előadásaikat. A konferenciához kapcsolódóan a Szakkollégium meghirdetett egy esszéíró versenyt is a Budapesti Corvinus Egyetem, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola diákjai, illetve az ország különböző pontjain működő felsőoktatási intézmények jog- és politikatudományi szakok hallgatói számára. A pályázat témája megegyezik a konferenciáéval. A pályázók maximum 15 oldalban fejthetik ki a közszolgálati életpálya jövendőbeli, lehetséges jellemzőit, alakulásának irányait a tanulmányaiknak megfelelő szakterület szempontjából, vagy éppen általánosságban. A beérkező pályaművek bírálatára a konferencia előadói közül felállított bizottság hivatott, az eredményt a konferencia záróünnepségén hirdetik ki.

A konferencia programterve, az előadók valamint az előadások címe és további információk a http://konferencia.magyary-szakkollegium.hu/ honlapon érhetők el. Az részvételi szándék is az oldalon történő regisztrációval jelezhető.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2023 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu