Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. március 1.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Okostelefonon a Hegyvidék útikönyve és adatbázisa
Az önkormányzati információk mellett közel félezer intézmény és nevezetesség is megtalálható az alkalmazás segítségével

A Budapest XII. kerületének önkormányzat régóta kiemelt feladatának tekinti a digitális csatornák használatát a kerületiek tájékoztatásában. E célt szolgálja a hegyvidéki okostelefonos applikáció is, amely egy tartalmas online útikönyv és egy naprakész információs adatbázis telefonon tárolható egysége. Az alkalmazást Pokorni Zoltán polgármester, Dr. Váczi János alpolgármester és Nyírő András, a fejlesztő cég ügyvezetője szeptember 26-án mutatta be.


A Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat kiemelt feladatának tekinti a digitális csatornák használatát az itt élők tájékoztatásában, ezért 2010 óta számos olyan szolgáltatást vezetett be, amelyek elősegítik a hegyvidékiek hatékonyabb ügyintézését, gyorsabb informálódását. Ilyen eszköz az országban először itt működő internetes online ügyfélszolgálat (ETL), a „Hegyvidék - Több mint kerület" Facebook-csoport, az UVB sugárzásmérő és sms szolgáltatás, valamint a most elkészült okostelefonos applikáció.

Az XII. kerületben élők és a Hegyvidékre látogatók számára kifejlesztett alkalmazás a kerület közel 500 intézményét, nevezetességét, vendéglátóhelyét mutatja be külön kategóriákba rendezve. Ezek között a legfontosabb önkormányzati információk éppúgy megtalálhatóak, mint az ismertebb szolgáltatóhelyek (például patikák, orvosi rendelők, benzinkutak, éttermek, kávézók), illetve a sport, szabadidő és kultúra elsődleges célpontjai, de megtekinthetőek akár a kedvelt túraútvonalak is. Az egyes helyszínek minden kategórián belül az aktuális pozíció szerint, a legközelebbi helyszíntől távolság szerint rendezve jelennek meg.

Az egyes helyeket rövid, tartalmas leírások segítségével mutatják be, valamint új, kifejezetten az alkalmazás számára készített fotókkal illusztrálták. A helyekhez tartozó praktikus adatok (cím, telefonszám, e-mail, weboldal) elmenthetők a telefonkönyvbe, egy kattintással felhívható a látnivaló telefonszáma, megnézhető a honlapja, Facebook-oldala. A nevezetességek megkereshetők térképen, és útvonal is tervezhető hozzájuk. Az adatokban bármilyen szóra rá lehet keresni, de a kategóriák szerinti böngészés is lehetséges.

MP

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu