Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. május 22.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

„Magasabb fokozatba kapcsol” a rendőrség Zalában
Az új megyei rendőrfőkapitány látja a hibákat és a hiányosságokat

Bemutatkozott Fülöp Valter, Zala megye új rendőrfőkapitánya szeptember 13-án, Zalaegerszegen, a Zala Megyei Önkormányzat ülésén, valamint a kormányhivatal által a zalai polgármestereknek, jegyzőknek összehívott értekezleten is. A Zala Megyei Közgyűlés ülésén a testület véleményezési jogával élve egyetértett Fülöp Valter kinevezésével.


A már hivatalban lévő új rendőri vezetőt Hatala József országos rendőrfőkapitány mutatta be a megyeházán, fél órával később pedig a megyei kormányhivatal által a zalai települések polgármestereinek és jegyzőinek tartott értekezleten is ismertette Fülöp Valter eddigi pályáját.
A 40 éves ezredes rövid ideig a büntetés-végrehajtásnál dolgozott Zalaegerszegen, innen kérte át magát a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományába. Vizsgálati, illetve bűnüldözési területen dolgozott.

Volt osztályvezető, a XII. kerület rendőrkapitánya, mostanáig pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójaként, a főkapitány helyetteseként dolgozott. Zalában kiválóan felkészült rendőri állomány van, amely most „magasabb fokozatba fog kapcsolni" - mondta Hatala József.

Fülöp Valter elmondta: 17 éven át zalaiként szolgált Budapesten, most tehát hazaérkezik. Rendkívül kulturáltnak és biztonságosnak nevezte a megyét, de - mint hozzátette - „a jobbnál mindig van jobb, és látom a hiányosságokat, hibákat, amelyeken úrrá kell lennünk".

Úgy fogalmazott: olyan rendőrséget szeretne a megyében, amely a legjobb, ezt kell érezniük az itt élőknek. Kettős mércét fognak tapasztalni a zalaiak, mert a törvénytisztelő állampolgárok azt érzékelik, hogy az itteni rendőrök a legudvariasabbak, legszolgálatkészebbek, a bűnelkövetők pedig, hogy „itt vannak a legkeményebb rendőrök az országban".

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu