Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. március 3.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Lassan elfogy a pilisborosjenői képviselő-testület
A polgármester úgy véli, hogy a település pénzügyi „zavarai” miatt várható megszorítások állnak a lemondás-sorozat hátterében

Augusztus eleje óta négy pilisborosjenői önkormányzati képviselő - közöttük az alpolgármester - mondott le az eredetileg héttagú testületből - erősítette meg az MTI információját szeptember 5-én a Pest megyei település független polgármestere. Paksi Imre szerint a kistelepülés pénzügyi helyzetében bekövetkezett „zavarok" miatt várható megszorítások, illetve a helyzet kezelése kapcsán kialakult személyes ellentétek vezettek az egység megbomlásához.


Paksi Imre hozzátette: az ő személye is a problémák egyik forrása lehet, talán azért, mert a korábbi „túlköltekezést" az eddiginél erősebb kézzel próbálja megakadályozni, s ragaszkodik bizonyos megszorító intézkedések bevezetéséhez is. Ezekről egy hét múlva dönt majd a létszámában megcsappant testület.

A távozókat a 2010-es egyéni választási lista sorrendje alapján igyekeznek mielőbb pótolni, de az idő rövidsége miatt eddig csupán az augusztus elsején „felállt" képviselő helyét töltötték be - közölte a polgármester, akinek - mint fogalmazott - meg sem fordult a fejében a lemondás.

Pilisborosjenő képviselő-testületében augusztusig az alpolgármesterrel és a polgármesterrel együtt hét független képviselő dolgozott, de mostanra csak hárman maradtak - ismertette a település honlapján is nyomon kísérhető fejleményeket Paksi Imre.

Augusztus elsején Nevelős-Forgács Ildikó, szeptember 4-én Maloschik Péter és Lökkös Krisztina alpolgármester, szeptember 5-én pedig Hudi László jelezte írásban is, hogy nem kíván tovább az testületben dolgozni. A honlapon megjelent lemondólevelek csupán pár szavasak, indoklás nélküliek, de van közöttük olyan is, amelyben a távozó képviselő egyéb elfoglaltságaira hivatkozik. Az érintetteket egyelőre nem sikerült telefonon elérnie az MTI-nek.

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu