Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. augusztus 15.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Esztergom és Kimle nyerte a szerverek versenyét
Japánból és az Egyesült Államokból is figyelemmel kísérték a most először meghirdetett vetélkedőt
„A legtöbb lakossági regisztrálót elérő önkormányzat” kategóriában Esztergom városa, míg „A legtöbb videó-, hang- vagy írott anyagot feltöltő önkormányzat” kategóriában a Győr-Moson-Sopron megyei Kimle község nyerte a hazánkban első alkalommal meghirdetett médiaszerver versenyt. A nemes vetélkedés során összesen 24 önkormányzat töltött fel adatokat a www.onkormanyzati.tv weboldalra, melynek látogatottsága már a bevezető időszakban elérte a 22 ezer oldalletöltést.

A tavaly októberben elindított www.onkormanyzati.tv weboldalon a Globomax Kft. saját fejlesztésű médiaszerver szolgáltatása lehetőséget teremt minden választópolgár számára az önkormányzati ülések online élő közvetítésének nyomon követésére, illetve a portálra feltöltött testületi ülések hang-és videó anyagainak, valamint írott jegyzőkönyveinek áttekintésére. Így a települések lakói a képviselő-testületi ülések időpontjától függetlenül, bármikor megnézhetik a települést érintő döntések vitáját és a szavazások végeredményét is. A 2010. december 1-jén meghirdetett médiaszerver verseny idén január 31-ével lezárult.

A versenyre minden hazai és határon túli önkormányzat nevezhetett– „A legtöbb lakossági regisztrálót elérő önkormányzat”, illetve „A legtöbb videó-, hang- vagy írott anyagot feltöltő önkormányzat” kategóriában. Az első kategória győztese Esztergom városa lett, míg a másodikban a Győr-Moson-Sopron megyei Kimle önkormányzata végzett az első helyen. 

A vetélkedés keretében összesen 24 önkormányzat töltött fel adatokat, összesen 380 GB mennyiségben, melyből 60 videó, 50 hanganyag, valamint 60 írott jegyzőkönyv. A verseny iránti érdeklődést jól mutatja, hogy összesen négyezer órányi videó anyagot töltöttek le a portál látogatói, többek között Japánból, az Amerikai Egyesült Államokból, Madagaszkárról, Brazíliából, Romániából, vagy épp Szlovákiából. A legnagyobb érdeklődés Gyomaendrőd képviselő testületi ülései iránt volt tapasztalható, megelőzve Kiskunhalast és Esztergom városát is. 

MPHírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu