Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. május 28.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Elnökségre fel!
Szakmai konferencia a Budapesti Corvinus Egyetemen
Magyarország január elsejétől fél éven keresztül olyan nemzetközi események színtere az EU soros elnökség kapcsán, amelyre várhatóan huszonhét országból közel negyvenezer delegált látogat majd el, így az ország és maga Budapest is a nemzetközi média középpontjába kerül. 

 

Ez egy nagyszerű lehetőség az ország bemutatására, így a Budapesti Corvinus Egyetem AIESEC irodája tevékeny részese kíván lenni a következő fél év eseménysorozatának. Ebből a célból a BTH Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft. szakmai támogatásával december 16-án konferenciát szervez, amelynek fő témája az EU soros elnökséghez kötődő különösen aktuális turisztikai imázs építés és a soros elnökségi feladatokra történő felkészülés lesz. Emellett pedig a 2011-es EU soros elnökségben rejlő lehetőségek minél jobb kihasználásában kíván segítséget nyújtani. A hallgatói szervezet és a BTH Kft. célja ez által is hozzájárulni a turisztikai szektor versenyképességének növeléséhez, valamint a magyar közszféra eredményességéhez.


A konferencián előad többek között Manno István, a Külügyminisztérium rendezvényszervezési főosztályvezetője, Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Molnár József, a BTH Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők egyaránt várják az érdeklődő szakmabelieket, fiatalokat és a szaksajtót a 2010. december 16-án, 9:00 órai kezdettel a Budapesti Corvinus Egyetem díszelőadójában tartandó rendezvényre. További információk a www.elnoksegrefel.aiesec.hu oldalon találhatók.


Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu