Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 18.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Kisebbségbe kerülhet a Jobbik a Tiszavasváriban
Új frakció létrehozását jelentette be hét önkormányzati képviselő

Kisebbségbe kerülhet a tiszavasvári önkormányzatban a várost vezető Jobbik, miután a tizenkét tagú képviselő-testület hét tagja - két fideszes, három független és két, a Jobbikból kilépett helyi képviselő - új frakció létrehozását jelentette be. A testületnek rajtuk kívül öt, jobbikos tagja van.


Palló Sándor, fideszes tiszavasvári képviselő július 27-én az MTI-nek elmondta: a frakció létrehozását a július 26-i testületi ülésen ő jelentette be, s a létrejövő szerveződés változást szeretne elérni a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros önkormányzatának működésében. 

Kérdésre válaszolva ugyanakkor határozottan cáfolta, hogy a jobbikos polgármester „megbuktatását akarná elérni" a létrejövő frakció. Úgy fogalmazott: jobbá, eredményesebbé akarják tenni a helyhatóság munkáját, mert elégedetlenek az eddigi mintegy két évben történtekkel. Palló Sándor közlése szerint az új frakció létrehozásának előkészítését már megkezdte az érintett hét tiszavasvári önkormányzati képviselő.

Három területen szeretnének változást elérni: az önkormányzat hivatalának működésében, a szervezeti és működési szabályzat és az ügyrend átalakításában, illetve személyi kérdésekben is. Az utóbbiról viszont bővebbet nem mondott a fideszes képviselő. Palló Sándor arról is tájékoztatott, hogy július 31-én tárgyalóasztalhoz ülnek Fülöp Erik jobbikos polgármesterrel és egyeztetnek vele a „felmerült kérdésekről".

Az új, alakulóban lévő frakciónak Palló Sándoron kívül tagja lesz a szintén fideszes Szőke Zoltán, valamint a három független képviselő, Csócsis Gordon, Ráduly Sándorné és Tóthné Nácsa Irén, valamint a Jobbikból kilépő Szakolczai Attila és Papp Mária. Az új frakciónak egyelőre nincs névjavaslata.

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu