Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. május 28.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

FELHÍVÁS
Ezüstláncok és aranygyűrűk – 2009
 

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége idén is szeretné a legkíválóbb településvezetőknek odaítélni a Polgármesteri Ezüstlánc és a Polgármesteri Arany Percsétgyűrű Díjakat, ezért felkéri az anyaországi és a határon túli magyar polgármestereket, hogy tegyenek javaslatokat az elismerésre méltónak tartott személyekre vonatkozóan. A szövetség a javaslatokat a 06-28/430-180-as faxszámra vagy a mosz@godollo.hu e-mail címre várja április 20-ig. 


 

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Polgármesterek Egyesülete azon polgármesterek elismerésére, akik kimagasló tevékenységükkel nagyban hozzájárulnak a magyar önkormányzatiság fejlesztéséhez, életpályájukat az önkormányzatok ügyének szentelték, Polgármesteri Ezüstlánc és Polgármesteri Arany Pecsétgyűrű Díjakat alapított. Az elismeréseket azok a hazai és határon túli magyar polgármesterek kaphatják meg, akik legalább két teljes cikluson keresztül betöltötték tisztségüket, tevékenységük kimagaslóan hozzájárult az önkormányzatiság fejlesztéséhez, s elismert szereplői a polgármesterek közösségének.

            A díjakat ötfős kuratórium adományozza, melynek tagjait a MÖSZ és a Magyar Polgármesterek Egyesületének elnöksége közösen kér fel. A Polgármesteri Ezüstlánc Díj évente egy hazai és egy határon túli magyar polgármesternek, a Polgármesteri Arany Pecsétgyűrű Díj pedig két hazai és két határon túli magyar polgármesternek adományozható. A díjazottak adományozást igazoló okiratot kapnak, nevük bejegyzésre kerül a Magyar Polgármesterek Emlékkönyvébe.

           A MÖSZ idén is szeretné a legkíválóbbaknak odaítélni a rangos kitüntetéseket - két Polgármesteri Ezüstláncot és négy Polgármesteri Arany Percsétgyűrűt -, ezért felkéri az anyaországi és a határon túli magyar polgármestereket, hogy tegyenek javaslatokat az elismerésre méltónak tartott személyekre vonatkozóan. A szövetség a javaslatokat a 06-28/430-180-as faxszámra vagy a mosz@godollo.hu e-mail címre várja. Határidő: április 20.  

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu