Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 14.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Zöld a lámpa a közigazgatásban folyó fejlesztéseknek
Az Európai Bizottság elfogadta az Államreform és az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program módosítását

Az Európai Uniós források hatékonyabb elosztása valósulhat meg, miután az Európai Bizottság elfogadta az Államreform és az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program módosítását: tovább egyszerűsödhetnek a hatósági eljárások, bővülhet az elektronikai ügyintézések, az elektronikai fejlesztések, a költséghatékony közigazgatási eljárások köre, s további fejlesztési források nyílnak meg a kormányhivatalok fejlesztése előtt is.


A kormány 2012. május 3-án határozatban döntött az Államreform Operatív Program 2011-2013. időszakra szóló akciótervének megállapításáról, továbbá az Államreform Operatív Program és az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program keretében egyes kiemelt projektjavaslatok akciótervi nevesítéséről, melynek értelmében, a magyar közigazgatás fejlesztését leginkább szolgáló projekteket emelték ki, mint például az elektronikus ügyintézésre vonatkozó jogszabályi környezet felülvizsgálata vagy a kormányhivatalok szervezetfejlesztése.

Az Államreform Operatív Program fő célja, hogy az igazgatási rendszer teljesítményét és a nyújtott szolgáltatások színvonalát a szűkös erőforrások optimális felhasználása mellett növelje, míg az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program átfogó célja a közigazgatás teljesítményének a javítása úgy, hogy a közigazgatást a modern kor igényeinek megfelelően, az információs társadalom lehetőségeire építve fejlessze. 

Gál András Levente kormánybiztos tájékoztatása szerint a kormány EKOP-ÁROP monitoring bizottságának legutóbbi, 2012.06.06-i ülésén a résztvevők tájékoztatást kaptak arról, hogy az Európai Bizottság elfogadta az ÁROP és EKOP módosítását. A monitoring bizottság emellett elfogadta az operatív programok 2011-es éves előrehaladási jelentését, majd a résztvevők tájékoztatást kaptak az operatív programok aktuális státuszáról. 

Forrás: kormany.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu