Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 14.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Még lehet jelentkezni a környezetszépítő versenyre
Melyik település lesz Magyarország legvirágosabb falva és városa?

A jövő hét közepéig, június 15-ig várják az önkormányzatok jelentkezését a „Virágos Magyarországért" környezetszépítő versenybe falu, illetve város kategóriában. A jelentkezés az interneten keresztül lehetséges a www.viragosmagyarorszag.hu honlapon - tudatta az Objektív Hírügynökséggel az MT Zrt. A verseny fődíja: Magyarország képviselete a 2013. évi Európai Virágos Városok és Falvak Versenyében (Entente Florale Europe).


A Magyar Turizmus Zrt. kiemelt projektként kezeli a „Virágos Magyarországért" versenyt, mely immár csaknem két évtizede Magyarország legsikeresebb környezetszépítő megmérettetése, és talán ennél is több: mozgalom. Célja a kulturált és vonzó településkép kialakítása, a fenntartható fejlődés szempontjainak következetes alkalmazása, a településen élők összefogásának ösztönzése, az életminőség javítása, a környezettudatos gondolkodás és szemlélet erősítése, a természeti és az építészeti örökség megőrzése és gyarapítása. A virágos, kellemes környezet nem csak az adott település lakosainak életminőségét javítja, hanem az odalátogató turisták szempontjából is kiemelten fontos, hogy szép környezetben tölthessék el szabadságukat.

A versenyt a turizmus indította útjára, és két évtizede töretlen támogatója. Az idei - immár 19. alkalommal meghirdetett - megmérettetés szervevezéséhez az MT Zrt. továbbra is biztosítja a működési hátteret. A nemzeti turisztikai marketingszervezet célja, hogy a jövőben a marketing területén még hatékonyabban segítse a versenyt és regionális marketing igazgatóságai fokozottabb bevonásával konkrét promóciós együttműködést is biztosítson. A verseny a Magyar Turizmus Zrt., mellett minisztériumok, az Országgyűlés több bizottsága és számos civil szervezet összefogásában valósul meg. Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor két település részére ajánlott fel díjat.

A verseny fődíja: Magyarország képviselete a 2013. évi Európai Virágos Városok és Falvak Versenyében (Entente Florale Europe).

Tavaly Balatonfüred és Paloznak indult az európai versenyben, arany, illetve ezüst fokozatot elérve. Ebben az évben Százhalombatta és Lövő készül az európai megmérettetésre. A nemzetközi zsűri július elején keresi fel a két települést.

Forrás: Objektív Hírügynökség

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu