Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2023. június 2.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Kiírták a Civil Információs Centrum címpályázatot
A címet egy fővárosi és megyénként egy civil szervezet nyerheti el

A közigazgatási és igazságügyi miniszter Civil Információs Centrum címpályázatot hirdet civil szervezetek számára. A pályázat hozzájárul a civil szervezetek megfelelő jogi, gazdasági környezetének biztosításához és biztosítja a feladatuk hatékony ellátását. A Civil Információs Centrum címet egy fővárosi és megyénként egy-egy, tehát összesen húsz civil szervezet nyerheti el. A címhasználat időtartama 2012. július 1-től 2014. december 31-ig tart.


A pályázatra olyan, a civil törvény szerinti, jogi személyiséggel rendelkező, Magyarországon nyilvántartásba vett egyesületek, alapítványok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a pályázati kiírásban foglalt feltételeknek. A pályázat benyújtásának határideje: 2012. április 30. A Civil Információs Centrum cím nyerteseivel a közigazgatási és igazságügyi miniszter szakmai együttműködési megállapodást köt, és a címtulajdonosok kiemelt, a kapcsolódó költségek finanszírozásához támogatást nyújtó pályázaton vehetnek részt.

A 2012. január elsején hatályba lépett új civil törvény alapján a társadalmi és civil kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszter működteti a Civil Információs Centrumok megyei hálózatát. A Civil Információs Centrumok feladatát képezi a civil szervezetek működésének szakmai támogatása, fenntarthatóságuk erősítése, továbbá az államháztartás alrendszereiből nyújtott támogatások szabályszerű felhasználásának elősegítése a szolgáltatási feladatok folyamatos ellátása érdekében.

A Civil Információs Centrumok működtetésében résztvevő civil szervezetek információs-tanácsadói szolgáltatásokkal, a civilszakmai ismeretek terjesztésével, a szektoron belüli és szektorközi együttműködés ösztönzésével sokoldalú és gyakorlati fejlesztő segítséget adnak a civil szervezeteknek - adja hírül a kormany.hu.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2023 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu