Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. november 27.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

A szociáldemokraták a Belvárost „ostromolják”
Schmuck Andornak csalódást okozott, hogy „egy olyan baloldali összefogás jött létre, amely a választók becsapására alakult”

Leadta saját polgármester-jelöltségéhez szükséges, illetve 10 önkormányzati képviselőjelöltjüket támogató aláírásokat Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke 2014. szeptember 5-én az V. kerületben. Schmuck Andor az ívek leadása előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: önállóan indulnak az önkormányzati választásokon, és a szükségesnél háromszor több, 900 aláírást sikerült összegyűjteni a fővárosi kerületben.


A 18 pontból álló programjukban szerepel egyebek mellett a kerület lakosainak járó juttatások bővítése, a nyugdíjasok és a kismamák támogatása, illetve az úgynevezett vészjelző rendszer kiépítése minden lakásban. Ezeken túl a lakók háromévente megvétózhatnák a házakban működő éttermek és boltok működési engedélyét, ami a városrész nyugalmát biztosítaná.

A párt elnöke szerint világossá kell tenni azt is, hogy szükség van a belváros felújítási alapjainak bővítésére, amit úgy oldanának meg, hogy ismét saját kézbe vennék a parkolási rendszert, és a bevételek egy részét egy-egy lakóház renoválására fordítanák.

Hozzátette, hogy így körülbelül 1,2-1,8 millió forinthoz jutna évente minden ház a belvárosban, ami pályázati alapot teremthet a felújításra.

Kérdésre válaszolva Schmuck Andor elmondta: csalódást okozott neki, hogy egy olyan baloldali összefogás jött létre, amely a választók becsapására alakult. Szerinte az országgyűlési választások előtt megkötött megállapodás nem volt „értékalapú”, ahogy a mostani sem az. Hozzátette: a baloldali összefogás úgy született meg, hogy még nem volt programja, így a választók, akik nekik adtak bizalmat, nem tudják, hogy pontosan mire is adnak ajánlást.

Forrás: MTI

 

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu