Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2020. augusztus 8.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

„Kincses Kultúróvoda” cím birtokosa lett a békési intézmény

Tizenkét óvoda nyert az idei Kincses Kultúróvoda pályázaton, köztük a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde is. Az elismerést Béres Istvánné igazgatónő vette át dr. Hoppál Pétertől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkárától és Závogyán Magdolna helyettes államtitkártól, a napokban rendezett ünnepélyes átadáson, Budapesten.


2016 októberében második alkalommal hirdette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Kincses Kultúróvoda pályázatot abból a célból, hogy erősítse az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködését, illetve elősegítse, hogy az óvodák egyre tudatosabban vegyék igénybe a kulturális intézmények kínálta lehetőségeket.

Az idei kiírásra 48 pályázat érkezett, melyet részletes szempontrendszer alapján értékeltek óvodapedagógus, múzeumpedagógus és közművelődési szakértők, illetve a Kultúráért Felelős Államtitkárság és az Oktatásért Felelős Államtitkárság munkatársai. E szempontok alapján idén a békési intézmény is elnyerte a Kincses Kultúróvoda 2017 címet, melyet három éven keresztül viselhet, a cím adományozását igazoló emléktáblát pedig az intézményeink falán elhelyezheti.

Emellett felkérést kaptunk, hogy a 2017-2018-as tanévre – az eddigi gyakorlatunkból kiindulva – mintaprojektet dolgozzunk ki egy komplex kulturális programcsomag megvalósítására. A projekttervek megvalósítására 1,25 millió Ft támogatásban részesülünk. A mintaprojektek révén a példát mutathatunk az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködésére. – nyilatkozta Béres Istvánné igazgató

/Forrás: bekesvaros.hu; MTI/

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2020 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu