Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. március 3.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

TDM szervezetet alakítottak a balatoni települések
Új turisztikai stratégia kialakítását tűzték ki célul

Megalakult a Balaton parti településeket összefogó balatoni regionális turisztikai szervezet. Az ország első térségi TDM szerveződése a remények szerint valódi fejlődést indíthat el a Balatonnál. A szervezet - amelyhez az összes, a régió területén már működő helyi és térségi TDM csatlakozott - átfogó koncepció, turisztikai stratégia kialakítását, és a Balaton márka újrafogalmazását tűzte ki célul.


A szervezet legfontosabb célja, hogy az eddig széttagolva, különböző szempontok és érdekek alapján működő turisztikai egyesületeket végre egységbe tömörítse, és összefogva, a Balaton egészére kiterjedő turisztikai koncepcióval igyekezzen fellendíteni a térség látogatottságát.
A bevált európai turizmusirányítási rendszerhez igazodva, regionális szinten gondolkodjon a Balaton turizmusáról, mert ez lehet az egyetlen út, amely kivezet a vendégforgalomban tapasztalható egyre mélyülő válságból. A 19 taggal felálló új szervezet elnökének Hoffmann Henriket, a Siófoki Fürdőegylet vezetőjét választották meg.

Az új szervezet megalakításának gondolata még ez év tavasszal merült fel egy Balatonfüreden rendezett összejövetelen, amelyet aztán közel féléves munka követett. A szövetség a hatékonyabb munka érdekében keresi a kulcsfontosságú szervezetekkel való együttműködés lehetőségét, a Balaton Fejlesztési Tanáccsal (BFT) alá is írták a megállapodást. A jövőben a Magyar Turizmus Zrt.-vel illetve a Magyar TDM Szövetséggel veszik fel a kapcsolatot.  A szervezethez az összes, a régió területén már működő helyi és térségi TDM csatlakozott, így a regionális szervezet a Balatonnál eltöltött vendégéjszakák közel 90 százalékát lefedi.

Forrás: balatonfured.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu