Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. március 7.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Támogatás az Európai Mobilitási Hét eseményeihez
Az NFM 40 millió forintos keretösszeggel várja önkormányzatok és önkormányzati tulajdonban álló szervezetek jelentkezését

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a szeptemberi programsorozat nemzeti koordinátoraként 40 millió forintos keretösszeggel segíti a hazai rendezvények megvalósítását. A támogatást 2015. június 30-ától a keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 2015. július 20-ig egyedi kérelemben igényelhetik az önkormányzatok és önkormányzati tulajdonban álló szervezetek.


Magyarország tizenegy éve rendezi meg az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Napot szeptember 16. és 22. között. Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampányához tavaly 145 hazai település csatlakozott. A fejlesztési tárca idén egyedi támogatás útján elnyerhető összeggel segíti a települések környezettudatos, helyes és biztonságos közlekedést népszerűsítő, szemléletformáló programjainak szervezését.

Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár elmondta: a minisztérium arra törekszik, hogy az ország minél több önkormányzatát be tudja vonni a kezdeményezésbe. A helyi programokkal a lehető legtöbb emberhez eljutva szemlélet- és gondolkodásmód-váltás a cél, több mozgásra, környezettudatosabb magatartásra van szükség – hangsúlyozta.

Az egyedi támogatási kérelem feltételei az Európai Mobilitási Hét kampányhoz való csatlakozás, az egyedi támogatási kérelem adatlap kitöltése, cégszerű aláírása és elektronikus benyújtása, az egyedi támogatási kérelmet aláíró személy aláírási címpéldányának vagy banki bejelentő kartonjának elektronikus benyújtása. A benyújtás határideje 2015. július 20., pályázni a keretösszeg kimerüléséig lehet.

A támogatás részletes tájékoztató anyaga és a kitöltendő dokumentumok a www.emh.kormany.hu honlapon, a pályázatok fül alatt megtalálhatóak.

Forrás: NFM

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu