Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. március 5.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Ismerkedés egy sokoldalú világcég műhelytitkaival
Számos hasznos információkkal gazdagodhattak a polgármesterek a MÖSZ és a Bosch szakmai napján

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Robert Bosch Kft. szakmai napot rendezett polgármesterek számára Budapesten, a Bosch központi telephelyén. A rendezvényen a Bosch bemutatta valamennyi magyarországi üzletágát, tevékenységét, és több hazánkban gyártott, illetve nálunk forgalmazásra kerülő termékét, s a polgármesterek számos, a településüzemeltetés területén hasznosítható információval gazdagodhattak.


A rendezvény vendégeit Gémesi György, a MÖSZ elnöke és – videó üzenetről – Javier Gonzalez Pareja, a 10 500 embert foglalkoztató Magyarországi Bosch Csoport vezetője köszöntötték, majd a polgármesterek megismerkedhettek cég biztonságtechnikai, termotechnikai, közlekedési-, kéziszerszám-, illetve Rexroht üzletágával.

Az előadások során számos érdekesség elhangzott. Az egybegyűltek megtudhatták, hogy a Bosch mérnökei naponta átlagosan 20 szabadalmat indítványoznak, s hogy nincsen olyan autómárka a világon, amelyben ne lennének Bosch-fejlesztések. A cég 1928-ban készített Forfex hajvágója volt az első, IXO akkumulátoros csavarhúzója pedig a legnagyobb példányszámban eladott elektromos kéziszerszám a világon. Mindemellett a Bosch nevéhez kötődik a gyújtógyertya és a fúrókalapács kifejlesztése, valamint a Nemzeti Színház és a Zeneakadémia színpadtechnikájának elkészítése is.

A polgármesterek számos, gyakorlatban jól hasznosítható információ birtokába is juthattak: megismerhették például az önkormányzati intézmények energiahatékony üzemeltetését biztosító kondenzációs kazánokat és napkollektoros rendszereket, s megtudhatták, milyen segítséget nyújthatnak a legújabb térfigyelő rendszerek a bűnmegelőzés, a közlekedésfelügyelet, illetve a közintézmények védelme területén.

Az előadások után, a MÖSZ és a Bosch évek óta tartó szakmai partnerségét és támogatását Gémesi György a Magyar Önkormányzatokért Ezüstéremmel köszönte meg Bárány Attilának, a cég biztonságtechnikai üzletágvezetőjének, majd a polgármesterek megtekintették a Bosch egyik világszínvonalú szerelőcsarnokát, biztonságtechnikai kamerarendszerét, illetve autódiagnosztikai laboratóriumát.

Forrás: möszlap.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu