Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. március 3.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Másfél millió a Magyar Mentőmotor Alapítványnak
A 2. Erzsébet bál bevételét Gémesi György, Gödöllő polgármestere adta át az alapítvány kuratóriuma elnökének

Másfél millió forintot adott át  a Magyar Mentőmotor Alapítványnak Gémesi György, Gödöllő  polgármestere 2014 december 18-án az Országos Mentőszolgálat központjában, ugyanis a november 15-én, a Gödöllői Királyi Kastélyban tartott 2. Erzsébet bál bevételét az alapítvány támogatására ajánlották fel.


Az ünnepélyes átadáson Gémesi György elmondta, a bált azzal a céllal hívták életre, hogy Erzsébet királyné nevéhez és szellemiségéhez híven minden alkalommal egy-egy nemes célt támogasson. A szervezők választása első alkalommal a koraszülöttek mentésével foglalkozó Peter Cerny Alapítványra, az idei esztendőben pedig a Gödöllő térségében is tevékenykedő Magyar Mentőmotor Alapítványra esett. Gémesi György bejelentette: az összeget már át is utalták az alapítvány számlájára. A bált november 15-én tartották meg a Gödöllői Királyi Kastélyban. 

Ez jelentős összeg a mentőmotorosok számára – mondta Varsányi Zoltán, az alapítvány kuratóriumának elnöke, aki  köszönetét fejezte ki a támogatásért, amit többek között védőfelszerelésre, a munkájuk során használt speciális bukósisak vásárlásra és a mentőmotorra szükséges felszerelésre fordítanak. Hozzátette, külön öröm számára, hogy Gödöllő városa felfigyelt a munkájukra, és ily módon is támogatja azt, mivel az első mentőmotor itt állt szolgálatba, s ő maga is itt vett részt az első motoros kivonulásán.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány nem csak szóban fejezte ki köszönetét Gödöllő önkormányzatának, hanem egy emléklapot is átadott Gémesi Györgynek.

Az ünnepélyes átadáson Temesvári Péter, az OMSZ orvosigazgatója is részt vett, aki szintén köszönetét fejezte ki a támogatásért. Beszédében méltatta a mentőmotorosok munkáját, s hangsúlyozta, ez egy különleges egység, aminek tagjai speciális körülmények között dolgoznak.

Forrás: godollo.hu

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu