Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2020. szeptember 27.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Tematikus napok a vidéki életmód népszerűsítéséért
„Vidékjáró” néven országos rendezvénysorozatot indít a FATOSZ

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége kezdeményezésére Vidékjáró elnevezéssel  országos rendezvénysorozat indul a vidéki életmód népszerűsítéséért, a vidéki Magyarország életének, komplex kínálatának bemutatára. A programsorozat a Vidékjáró Húsvéti  Sajtnapokkal kezdődik 2013. március 31-én és április 1-jén, amikor szinte minden megyéjében kézműves sajtműhelyek várják az érdeklődőket.


A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ), valamint a kezdeményezéshez csatlakozott tizenöt civil szervezet és hat stratégiai partner a vidéki Magyarország életének, komplex kínálatának bemutatását tűzte képzeletbeli zászlajára. A szervezők egyebek mellett azt szeretnék elérni, hogy a Vidékjáró programjaival növeljék a belföldi szolgáltatók vendégforgalmát, a belföldi vendégek tartózkodási idejét, a helyi és magyar termékek iránti keresletet, erősítsék a környezettudatos szemlélet elterjesztését, valamint  a tudatos vásárlói magatartást.


A Vidékjáró programjait a vidéki életmódot népszerűsítve szervezik, a tematikus napokon minden hónapban más-más téma szerepel a kínálatban. Így egyebek között lesz majd tájházak, táncházak és tanyák napja is, miként szaunázók hét végéje és falusi ízlelő napok is. A programokat az adott időpontokban - a program közben csatlakozók számától függően - minden alkalommal az ország több településén megszervezik.

A rendezvénysorozat kezdeteként, a KKAOSZE Magyar Sajtkészítők  Kézműves Céhe koordinálásával  2013. március 31.-április 1-jén kerül sor a Húsvéti Sajtnapokra, melynek központi helyszíne a debreceni Nárcisz Birtok és az etyeki Ödön Major. Mellettük az ország szinte minden megyéjében kézműves sajtműhelyek várják az érdeklődőket. A sajtnapokon a látogatók megismerhetik a kézműves sajtkészítés munkafolyamatát, bepillanthatnak a műhelyek mindennapjaiba és természetesen kóstolhatnak is az ínyencségekből.

A „Vidékjáró" programja, illetve a rendezvénnyel kapcsolatos információk a  http://www.videkjaro.hu weboldalon érhetők el

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2020 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu