Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. február 27.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

URB:ICON - Településfejlesztési kiállítás a MÖSZ-szel
II. Nemzetközi településfejlesztési bemutató és projektvásár a Magyar Önkormányzatok Szövetsége részvételével

A Hungexpo Zrt. és a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont második alkalommal szervezi meg az URB:ICON Nemzetközi településfejlesztési kiállítást és projektvásárt 2013.  április 10-13 között, a Hungexpo Vásárközpontban. A rendezvény a Construma és Hungarotherm kiállításokkal együtt kerül megrendezésre, így a lehető legalkalmasabb környezet lehet az önkormányzati fejlesztési elképzelések és a megvalósításhoz szükséges partnerek egymásra találásához.


A rendezvény célja, hogy találkozási pontot biztosítson az önkormányzatoknak, befektetőknek, projektirodáknak, vállalkozásoknak.  A város- és településfejlesztés több területe megjelenik a kiállításon: a már megvalósult önkormányzati projektek, a még csak elképzelés szintű tervek, az infrastruktúra-fejlesztés, a közterületek eszközei, a parkfenntartás egyaránt.

A kiállítás szakmaiságát és programjait az URB:ICON szakmai tanácsának tagjai biztosítják: a társszervező Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, a Magyar Mérnök Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége.

A hazai önkormányzatok számára az elkövetkező évek kiemelt feladata, hogy kialakítsák a településfejlesztés új, nagyrészt önfinanszírozó módszerét. Az URB:ICON ebben kíván segítséget nyújtani azzal, hogy szakmai fórumként lehetőséget teremt az önkormányzatoknak a tapasztalatcserére, megfelelő partnerek felkutatására, ezáltal fejlesztési elképzeléseik leghatékonyabb megvalósításának előkészítésére.

A kiállítás helyszínén párhuzamosan zajló konferencián a MÖSZ április 11-én mutatkozik be olyan előadókon keresztül, akik megismertetik a hallgatósággal a Gödöllőn sikeresen zajló projekteket, valamint beszélnek a további fejlesztési elképzeléseinkről is és foglalkoznak a kistelepülések előtt álló kihívásokkal, jó megoldásokat kínálva a nehéz helyzetben levő települések problémáira. A MÖSZ előadói: Dr. Fábián Zsolt, a MÖSZ főtitkára, Dr. Gönczi Tibor, a Gödöllői Királyi Kastély igazgatója és Dr. Baranyi István, Pusztaföldvár polgármestere.

A kilátogatókat a mellékelt programokon várják a szervezők, továbbá a kiállításon kedvükre tájékozódhatnak a legfrissebb és legmodernebb fejlesztéseket lehetővé tevő technológiákról is. Találkozzunk április 10-13. között a MÖSZ pavilonnál!

Regisztráció kamarai tagoknak:

http://www.urbicon.hu/konferencia-regisztracio-kamara

Regisztráció nem kamarai tagoknak: 

http://www.urbicon.hu/konferencia-regisztraci%C3%83%C2%B3-nem%20kamara 

A négynapos rendezvény teljes szakmai programja:

Program.DOCX  

  

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu