Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2020. szeptember 27.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Kisvárdán újra elindították a Startmunka Programot
A 267,3 milliós program keretében 151 főnek biztosítanak munkát

Kisvárda önkormányzata még tavaly novemberben nyújtott be pályázatot a Belügyminisztérium felé a 2013. évi Startmunka Program támogatására. A pályázatot a támogató megalapozottnak és előremutatónak ítélte, így a kisvárdai önkormányzatot a kérelemben vállalt feladatok megvalósítására 267,3 millió forintos, vissza nem térítendő céltámogatásban részesítette - írja a Szabolcs Online.


A Startmunka Program keretében március elsejével elindultak az értékteremtő, a mezőgazdasági és a belvíz projektek, amelyek keretében összesen 151 fő foglalkoztatott állt munkába.

Az 55 főt foglalkoztató értékteremtő projektben az önkormányzati intézményeket újítják fel belső- és külső karbantartási munkálatok keretén belül 2013. december 31-ig.

A mezőgazdasági programban 26 fő foglalkoztatásával egy éven keresztül, 6,5 hektár területen az önkormányzati intézmények fűtésére, annak gazdaságosabbá tételére energia fűzet, 1 hektár területen burgonyát és hagymát fognak termeszteni az önkormányzat által működtetett gyermek-és felnőtt étkeztetés nyersanyag igényének részbeni kielégítésére.

A belvízelvezető rendszerek rendbetétele elnevezésű programban a belvizek kialakulásának megelőzése érdekében Kisvárda város belvízelvezető árkainak karbantartása, a Kőszegi csatorna teljes rekonstrukciója, valamint a Mátyás király utcai földmedrű nyílt árok betonelemes mederburkolása valósul meg 70 fő foglalkoztatásával, 2013. november 30-ig.

Április 1-től indulnak a közúthálózat javítása, a mezőgazdasági utak rendbetétele és az illegális hulladéklerakó helyek felszámolása című projektek.

„Örömömre szolgál, hogy az eddigi nagy létszámot foglalkoztató Startmunka pályázatok után 2013-ban is sikeresen pályázott önkormányzatunk egy újabb közfoglalkoztató projektre, melyben 151 főnek tudunk munkát biztosítani. A közfoglalkoztatott dolgozók szorgos keze munkáját dicsérte eddig is számos felújítás, parkosítás, bel-és kültéri utak, zöldfelületek rendbetétele." - nyilatkozta Leleszi Tibor polgármester.

A polgármester kihangsúlyozta továbbá: „A dolgozó munkavállalók komoly megbecsülést kell, hogy kapjanak, hiszen olyan feladatokat látnak el, amit sokan nem vállalnának és nem is végeznének el. A munkavégzésüket nemcsak az nehezíti, hogy nap, mint nap ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, de sokszor még a lakosság is kritikus szemmel követi minden mozdulatukat." - zárta szavait a város első embere.

Mivel egyre nagyobb az elvárás a minőségi munkavégzés iránt, közfoglalkoztatás lehetősége csak a dolgozni akaró és tudó személyeknek biztosított. A kisvárdai közfoglalkoztatásban dolgozók színvonalas, értékteremtő munkát végeztek és végeznek a városért.

Forrás: Szabolcs Online

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2020 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu