Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. március 3.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Önkormányzati tulajdonba került a pápai húsüzem
Hosszú tárgyalássorozat végére került pont a szerződés aláírásával

Áldozó Tamás pápai polgármester bejelentette, hogy megszületett a régóta húzódó megegyezés a Pápai Hús 1913 Kft. ügyében. A kft. két társtulajdonosa, a Dedeko Kft. és a Nyugat-Agro Kft. 2013. március 5-i taggyűlésein elfogadták a város ajánlatát az üzletrészek átalakítására, így a húsüzem többségi (közel száz százalékos) önkormányzati tulajdonba kerül.


Az elmúlt két és fél hónapban nyolcszor ült össze a város képviselő-testülete a Pápai Hús 1913. Kft. ügyében. A Pápai Hús 1913 Kft. március 6-i taggyűlésén a tulajdonosok döntöttek, majd aláírták a szerződést a Dedeko Kft. és a Nyugat-Agro Kft. üzletrészeinek az önkormányzatra történő átruházásáról.

„A négy tulajdonos megszavazta azt az indítványt, hogy a Pápai Hús 1913 Kft. törzstőkéjét az önkormányzat egymilliárd kettőszáznyolcvanmillió forinttal emelje. Ezzel az elmúlt év decemberében kezdődött történet egyik jelentős fejezete zárult le. Az érvényes és hatályos határozatokhoz már csak a Magyar Fejlesztési Banknak és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek a hozzájárulása szükséges. Ezek a hónapok a kft. életében nagyon nehéz időszakot jelentettek. Szeretnék köszönetet mondani azoknak az üzleti partnereknek, beszállítóknak, sertéstenyésztőknek, akik ezekben a nehéz időkben is kiálltak a társaság mellett, hittek a jövőjében, és együttműködésükkel biztosították azt, hogy közel ezer embernek munkahelye legyen, illetve a társaság termékei folyamatosan az üzletek polcaira kerülhessenek.

Mindazok, akik eddig a kft. partnerei voltak, számíthatnak arra, hogy a jövőben is partnereink lesznek. Minden olyan kötelezettségért helyt kívánunk állni, ami a Pápai Hús 1913 Kft. elmúlt heteiben, hónapjaiban keletkezett" - fogalmazott esti sajtótájékoztatóján dr. Áldozó Tamás polgármester, aki köszönetet mondott a Dedeko Kft. és a Nyugat-Agro Kft. tulajdonosi köreinek, hogy március 6-án érvényes társasági közgyűléseket tartottak, és az elmúlt hónapok számos tárgyalása után vállalható egyezségre jutottak. Ezzel a döntéssel a város önkormányzata mintegy 97 százalékban vált a kft. tulajdonosává.

Forrás: Napló Online - veol.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu