Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. február 26.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Az év önkormányzati vagyongazdálkodója 2010
Február közepéig lehet pályázni a cím elnyerésére

A Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kara és a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. pályázatot hirdet „Az év önkormányzati vagyongazdálkodója 2010” cím elnyerésére. A pályázat nyílt, azon olyan személyek vehetnek részt közvetlenül vagy közvetetten - tehát mások általi ajánlás alapján -, akik 2010-ben a legtöbbet tették az önkormányzati vagyongazdálkodás, -vagyonkezelés, illetve portfolió-menedzsment elmélete és gyakorlata terén.


A pályázati anyagot közvetlen részvételnél maga a pályázó, közvetett részvétel (ajánlás) esetén szakmai és érdekképviseleti szervezetek, kamarák vezetői, testületei, képviselői,
minisztériumok, vagy más országos hatáskörű szervek képviselői, illetve a nyomtatott vagy elektronikus sajtó szerkesztőségei készíthetik el, illetve nyújthatják be elektronikus úton.  
A pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük, csak a zsűri tagjai számára lesznek hozzáférhetőek.  

A pályázat kötelező tartalmi elemei: 


1. Szakmai önéletrajz (a pályázó személyes adatai, végzettségek, képzettségek, szakmai tapasztalatok, elérhetőségek), illetve ajánlás esetén a jelölt neve és elérhetőségei.

2. A pályázó által vezetett gazdasági társaság vagy intézmény gazdálkodási adatai (például 2009. évi eredmény-kimutatás, 2010. év 1-10. hónapjának tényadatai (forgalom, nyereség, vagyon, létszám, legfeljebb 1 oldal), illetve ajánlás esetén a cég megítélése, a vagyongazdálkodás területén kifejtett tevékenységének értékelése.
 
3. Egyéb dokumentumok, amelyek a pályázó megítélése szempontjából fontosak lehetnek, és a pályázó eredményeit bizonyítják (például minőség-tanúsítvány, díjak, elismerések, publikációk, sajtóanyagok). 

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. február 15., 24 óra.

A pályázati anyag (a csatolt dokumentumok nélkül) legfeljebb 10 gépelt oldal terjedelmű lehet (Times New Roman betűtípus, 12-es méret, 1,5 sorköz). A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a konferencia szakmai szervezőjének, az anita.boros@uni-corvinus.hu, és másolatban a miklos.imre@uni-corvinus.hu címre. Az E-mail tárgya: , „Pályázat'” legyen. Javasolt formátum: MS Word vagy PDF, illetve a mellékletek esetében TIFF vagy JPG is.

A díj ünnepélyes átadására a II. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencián kerül sor. (Budapest, 2011. március 3-4., http://www.vagyongazdalkodas.hu/)
Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu