Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. március 3.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Forradalmi fejlődés előtt áll a világ zöld gazdasága
Tíz országból 98 kiállító vett részt a közép európai régió legnagyobb nemzetközi energetikai szakkiállításán

A magyar Renexpo lett a közép európai régió legnagyobb nemzetközi energetikai szakkiállítása: a háromnapos rendezvényre tíz országból 98 kiállító érkezett. Az energetikai seregszemlére Romániából, Németországból, Szerbiából, Szlovéniából, Ausztriából, Olaszországból, Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból és természetesen Magyarországról jöttek a fenntartható fejlődés elkötelezett hívei - derül ki a kiállítás szervezőinek közleményéből.


A kiállítást több mint háromezer látogató tekintette meg. A kiállítók negyede külföldről érkezett. A Biogáz konferencián száztizenöten vettek részt, az első Nemzetközi Szolár konferencián nyolcvanan. A szakmai fórumokon több mint 50 előadás hangzott el, amelyek teljes áttekintést adtak a világ legkorszerűbb fejlesztési irányairól, arról, hogy milyenek lesznek jövő otthonai, városai és az állampolgárok közlekedési lehetőségei egy fenntartható fejlődés mentén.

A résztvevők szerint a kiállítás fontos tanulsága, hogy a fenntartható fejlődés piacán a potenciális vásárlók is rendkívül felkészültek szakmailag, ami az eladói oldalon is különlegesen erős szaktudást igényel, ezért is voltak nagy jelentőségűek a szakmai fórumok, találkozók. Az idei, 6. hazai Renexpo legfontosabb üzenete, hogy a világ energiaiparában visszafordíthatatlan folyamatok indultak el, amelynek következményeként a zöld gazdaság forradalmi fejlődésen megy keresztül.

Az utóbbi két évben megháromszorozódott a világ alternatív energiaiparának termelése, miközben a felhasznált eszközök ára a felére csökkent, így a fosszilis energia előnye sok helyen megszűnt, más helyeken pedig minimálisra csökkent, így kézzelfogható közelségbe került minden állam számára a stratégiai váltás lehetősége. Sajnos azt is több előadó hangsúlyozta, hogy Magyarország kiváló potenciális lehetőségei ellenére leszakadóban van e területen a világ fejlett országaitól - olvasható a szervezők közleményében.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu